Mijzelf

Jarenlang heb ik mij aangepast om aan allerlei maatschappelijke, relationele en professionele verwachtingen te kunnen voldoen. Tot op enig moment mijn lichaam aan gaf dat het wel genoeg was. Door stress en deze verwachtingen kreeg ik fysieke klachten. Ik was uiteindelijk nog nauwelijks in staat het bed uit te komen. Aan alles merkte ik dat een verandering in mijn leven noodzakelijk was.

andre last
↑ André Last, energetisch therapeut en coach

In overleg met mijn toenmalige werkgever ben ik opnieuw gaan studeren. Nu een aantal jaren later heb ik me toegelegd op het geven van Energetisch Therapie, Coaching, Neurolinguistisch Programmeren (NLP), Quantum Touch, Emotional Freedom Techniques (EFT), Reiki, Mindfulness en Regenesis Touch.

Door de diverse opleidingen/trainingen en mijn persoonlijke ervaring ben ik nu in staat om anderen te helpen zichzelf en de eigen emoties weer serieus te nemen. Hierdoor weet ik nu dat de signalen die u van uw lichaam krijgt als een persoonlijk kompas werken voor de keuzes die u te maken heeft in het leven. Het geeft u intuïtief antwoord op de vraag; “wat is goed en wat is niet goed voor u?”. U hoeft niet langer alle belangrijke beslissingen mentaal af te wegen. Hierdoor krijgt u de innerlijke rust waar velen van ons zo naar op zoek zijn.